ΥΛΙΚΑ
(6 ΜΕΡΙΔΕΣ)

  • 7 φλυτζάνια κεφαλάκια κουνουπίδι κομμένα σε μέγεθος μπουκιάς
  • 3 – 4 κουτάλια ελαιόλαδο
  • 1 φλυτζάνι γαλέτα
  • ½ κουταλάκι σκόρδο σκόνη
  • ½ κουταλάκι αλάτι
  • 1/3 φλυτζάνι παρμεζάνα τριμμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 Co και στρώνετε ένα μεγάλο ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αφήνετε στην άκρη.
Σε μεγάλο μπολ ή σε σακούλα φύλαξης τροφίμων με ζιπ βάζετε το κουνουπίδι και το ελαιόλαδο και ανακινείτε μέχρι να πάει παντού. Στη συνέχεια προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακινείτε μέχρι να πάνε παντού.
Τα αδειάζετε στο ταψί, ψήνετε για 20 λεπτά και μετά ανακατεύετε το κουνουπίδι και ψήνετε για άλλα 10 λεπτά.
Σερβίρετε ζεστό.


Συνταγή από:
http://bit.ly/2ylDkTU