(50 ΤΕΜΑΧΙΑ)
- 3 μέτρια καρότα τριμμένα
- 1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
- 1 φλιτζάνι ηλιόσποροι αποφλοιωμένοι
- ½ φλιτζάνι αποξηραμένοι χουρμάδες
- 1 κουτάλια λαδί καρύδας
- 1 κουταλάκι κανέλα
- ½ κουταλάκι σκόνη πιπερόριζα (τζίντζερ)
- Νιφάδες καρύδας για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τις νιφάδες καρύδας και ανακατεύουμε μέχρι το μίγμα να δέσει και να γίνει μια ενιαία ζύμη.
Χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι για να χωρίζετε το μίγμα και φτιάχνετε μικρά μπαλάκια.
Περάστε το μπαλάκια από της νιφάδες καρύδας και κρατήστε στο ψυγείο για όσο επιθυμείτε πριν τα σερβίρετε.
Συνταγή από:
http://bit.ly/2rOrI8g