ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΓΚΡΑΝΟΛΑ
(20 ΤΕΜΑΧΙΑ)

  • 10 μπανάνες
  • 20 ξυλάκια παγωτού
  • 1 φλιτζάνι γιαούρτι βανίλια
  • 1 φλιτζάνι γκράνολα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεφλουδίζετε τις μπανάνες και τις κόβετε στη μέση. Βάζετε τα ξυλάκια παγωτού στις μπανάνες και τις τοποθετείτε σε δίσκο με αντικολλητικό χαρτί.
Παγώνετε για 1 με 3 ώρες, ανάλογα πως τις προτιμάτε.
Όταν οι μπανάνες είναι έτοιμες, καλύπτετε με το γιαούρτι και πασπαλίζετε με το μίγμα της γκράνολας.
Αφήνετε στην άκρη και παγώνετε άλλα 20 λεπτά πριν τις καταναλώσετε.

 

ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
(20 ΤΕΜΑΧΙΑ)

  • 10 μπανάνες κομμένες στην μέση
  • 20 ξυλάκια παγωτού
  • 1 φλιτζάνι λιωμένο φυστικοβούτυρο
  • 1 πακέτο μικρά σταγόνες σοκολάτας
    (μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε σοκολάτα την οποία έχετε τρίψει εσείς)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεφλουδίζετε τις μπανάνες και τις κόβετε στη μέση. Βάζετε τα ξυλάκια παγωτού στις μπανάνες και τις τοποθετείτε σε δίσκο με αντικολλητικό χαρτί.
Παγώνετε για 1 με 3 ώρες, ανάλογα πως τις προτιμάτε.
Βάζετε το φυστικοβούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα, μέχρι να γίνει υγρό.
Καλύπτετε τις μπανάνες με το φυστικοβούτυρο και πασπαλίζετε με τις σταγόνες σοκολάτας
Αφήνετε στην άκρη και παγώνετε άλλα 20 λεπτά πριν τις καταναλώσετε.

 

ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ
(20 ΤΕΜΑΧΙΑ)

  • 10 μπανάνες
  • 20 ξυλάκια παγωτού
  • 1 φλιτζάνι λιωμένη μαύρη σοκολάτα
  • ½ φλιτζάνι αμύγδαλα ψιλοκομμένα
  • ½ φλιτζάνι νιφάδες καρύδας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεφλουδίζετε τις μπανάνες και τις κόβετε στη μέση. Βάζετε τα ξυλάκια παγωτού στις μπανάνες και τις τοποθετείτε σε δίσκο με αντικολλητικό χαρτί.
Παγώνετε για 1 με 3 ώρες, ανάλογα πως τις προτιμάτε.
Σε ένα μπολ αναμειγνύεται τα αμύγδαλα με τις νιφάδες καρύδας.
Βάζετε τα κομμάτια της μαύρης σοκολάτας στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα, μέχρι να γίνει υγρό.
Καλύπτετε τις μπανάνες με τη σοκολάτα και γρήγορα γιατί η σοκολάτα θα παγώσει και θα γίνει στέρεη πασπαλίζετε με το μίγμα από αμύγδαλα και νιφάδες καρύδας.
Αφήνετε στην άκρη και παγώνετε άλλα 10 λεπτά ή μπορείτε να τις καταναλώσετε απευθείας.

 

ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
(20 ΤΕΜΑΧΙΑ)

  • 10 μπανάνες
  • 20 ξυλάκια παγωτού
  • 1 πακέτο σταγόνες λευκής σοκολάτας
    (μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε μπάρα λευκής σοκολάτα)
  • ½ φλιτζάνι πολύχρωμη τρούφα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεφλουδίζετε τις μπανάνες και τις κόβετε στη μέση. Βάζετε τα ξυλάκια παγωτού στις μπανάνες και τις τοποθετείτε σε δίσκο με αντικολλητικό χαρτί.
Παγώνετε για 1 με 3 ώρες, ανάλογα πως τις προτιμάτε.
Σε ένα μπολ αναμειγνύεται τα αμύγδαλα με τις νιφάδες καρύδας.
Βάζετε τα κομμάτια της λευκής σοκολάτας στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα, μέχρι να γίνει υγρό.
Καλύπτετε τις μπανάνες με τη λευκή σοκολάτα και γρήγορα γιατί η σοκολάτα θα παγώσει και θα γίνει στέρεη πασπαλίζετε με την πολύχρωμη τρούφα
Αφήνετε στην άκρη και παγώνετε άλλα 10 λεπτά ή μπορείτε να τις καταναλώσετε απευθείας.

 

Συνταγή από:
http://bzfd.it/2sC8xiL