Δευτέρα :  Ρεβίθια με πλιγούρι, ελιές και λίγες σαρδέλες σε κονσέρβα

Τρίτη : Σπανακόπιτα με γιαούρτι

Τετάρτη : Φακές με ρύζι  & ψωμί & ελιές & σαρδέλες κονσέρβα

Πέμπτη: Κοφτό μακαρονάκι με καλαμαράκια  και πράσινη σαλάτα

Παρασκευή:  Χορτόσουπα ή κολοκυθόσουπα με γιαούρτι

Σάββατο: Ζυμαρικά αλ πέστο και τριμμένη μυζήθρα ή παρμεζάνα και πράσινη σαλάτα

Κυριακή: Κοτόπουλο με πατάτες φούρνου και σαλάτα λάχανο καρότο ή μπρόκολο

Το μενού δημοσιεύτηκε στο http://www.betterliving.gr