Δευτέρα : Ρεβίθια με πλιγούρι, ελιές και λίγες σαρδέλες σε κονσέρβα
Τρίτη : Σπανακόπιτα με γιαούρτι
Τετάρτη : Φακές με ρύζι & ψωμί & ελιές & σαρδέλες κονσέρβα
Πέμπτη: Κοφτό μακαρονάκι με καλαμαράκια και πράσινη σαλάτα
Παρασκευή: Χορτόσουπα ή κολοκυθόσουπα με γιαούρτι
Σάββατο: Ζυμαρικά αλ πέστο και τριμμένη μυζήθρα ή παρμεζάνα και πράσινη σαλάτα
Κυριακή: Κοτόπουλο με πατάτες φούρνου και σαλάτα λάχανο καρότο ή μπρόκολο
Το μενού δημοσιεύτηκε στο http://www.betterliving.gr